Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Matkailu avartaa, mutta aina reissu ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Joskus voi tulla turvaton olo ja luonnonilmiötkin voivat yllättää. Toisinaan taas huoli on turhaa ja yllätys on myönteinen.

Yllättikö maailma sinutkin?

Jaa omat matkakokemuksesi – ikävät ja hauskat yllätykset – ulkoministeriön uudessa Maailma yllättää -karttapalvelussa. Lue lisää »

Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Tervetuloa kauppapolitiikan maailmaan!

Tutustu Kauppapolitiikan uuteen verkkosivustoon. Tilaa myös maksuton lehti ja uutiskirje. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kathmandun teltat nostokuva

Nepalin maanjäristys testaa ulkoministeriön kriisivalmiutta

Maanjäristyksen vaikutusalueella on ulkoministeriön tiedossa noin 230 suomalaista, joista kymmenkunta oli maanantaina tavoittamatta. Ulkoministeriö on lähettänyt kolmen hengen konsulikomennuskunnan avustamaan suomalaisia ja helpottamaan Suomen Nepalin-suurlähetystön työtaakkaa.

Lue lisää

Nepal tukee Nepalin maanjäristyksen uhreja. Kuva: Niranjan Shrestha/Lehtikuva

Suomi tukee Nepalia hätäavulla ja kehitysyhteistyöllä

Suomi valmistautuu antamaan humanitaarista apua viikonlopun maanjäristyksestä toipuvaan Nepaliin. Hätäavun jälkeen tarvitaan kehitysyhteistyötä, jotta tuhoalueilla päästään jälleen elämään kiinni.

Lue lisää

Takaisin ylös