Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Kehitysministeri Sirpa Paatero. Kuva: Lehtikuva

Uusi kehitysministeri: Suomella on paljon annettavaa

Tuleva kehitysministeri Sirpa Paatero uskoo, että Suomella on paljon annettavaa kehitysmaille. Erikseen Paatero nostaa esiin kansalaisjärjestöjen tekemän kehitysyhteistyön.

Lue lisää

EU-maiden liput

EU:n Venäjä-pakotteet laajenivat – muutosten pääsisältö

Euroopan unioni on laajentanut Venäjään kohdistuvia pakotteitaan Ukrainan-tilanteen johdosta. Lue laajennusten pääsisältö.

Lue lisää

Takaisin ylös